Crowdfunding voor Breekbaar!

voordekunstnl_h_M
Afgelopen 3 jaar heb ik gewerkt aan mijn afstudeerfilm ‘Breekbaar’. Wat begon als een idee in mijn hoofd, is via een scenario, tien acteurs, dertig crewleden en rond de tachtig figuranten uitgegroeid tot een speelfilm van 60 minuten. Met de film ben ik magna cum laude afgestudeerd aan het RITS – school of arts in Brussel, en de film is in oktober op het Nederlands filmfestival in première gegaan.
Maar nu…
Tijdens de vertoning op het Nederlands filmfestival mocht ik de muziek gratis gebruiken. Maar om de film verder te kunnen vertonen, moet ik de muziekrechten verwerven en betalen.
Ik wil daarnaast de film op zoveel mogelijk festivals onder de aandacht brengen. Daar zijn ook nog de nodige kosten aan verbonden (versturen, inschrijvingen, maken van dvd’s, poster, flyers).
Ik wilde jou vragen of je mij kan ondersteunen door een bijdrage aan mijn project. Alle (kleine) beetjes helpen!
Veel dank bij voorbaat en natuurlijk staat er iets tegenover jouw belangrijke bijdrage. Op ‘Voor de kunst’ zie je daar meer over. Ook daar is verdere informatie te vinden en is er de mogelijkheid tot doneren (Stichting voor de kunst heeft een ANBI status, dus er zijn fiscale voordelen te behalen): http://voordekunst.nl/vdk/project/view/2785-breekbaar
Heb je vragen, wil je het niet via de site maar via een incasso doen, wil je een factuur ervan; laat het me weten.
En hoort, zegt het voort!! Weet je andere mensen die cultuur in Nederland een warm hart toe dragen, stuur de de trailer of de link gerust door!! Of zet het op Facebook!
Liefs,
Francisca Toetenel